Blogi - kotipesän merkitys

Miten ja millaisissa kodeissa olet asunut? Osa 1

Miten kotisi on vaikuttanut elämääsi? 

Asunto ja elinympäristömme vaikuttaa meihin kokonaisvaltaisesti.
Se, millaiset mahdollisuudet asumismuoto ja kodin sijainti antavat arkeesi ja juhlaasi, ovat merkityksellisiä. 

Oletko pohtinut miksi asut juuri niinkuin asut?
Tai jos haluat muutosta, niin miksi?

Voisin kertoa sinulle oman asumisen tarinani😊

 (jos haluat siirtyä lukemaan lisää eri asumismuodoista, klikkaa tästä. HUOM. teksti tulossa) 

Ensimmäisiä muistoja kodista minulle on syntynyt Ruotsista, Köpingistä. Asuimme kerrostalossa ja piha-alue oli iso, kavereita oli paljon. Opin ruotsia ja pelkäsin Peppi Pitkätossua😊
Muutimme takaisin vanhempien kotiseudulle Lappiin ja asetuimme Posiolle, jossa kotimme oli 50-luvun puurakenteinen omakotitalo, jota laajensimme 70-luvulla. Jonkin aikaa talo oli kahden sukupolven koti.
Muistan kun pappa teki useimmiten ruokaa kalasta, jossa oli lisukkeena runsain mitoin sipulia ja voita ja tietysti pottuja.  

kiinteistönvälitys asunto blogi lapsuudenkodin muistot,

Lukioikäisenä muutin Kemijärvelle vuokralle. Asunto oli omakotitalon alakerrassa. Vessa ja suihku taisi olla käytävällä, en muista ihan tarkkaan. Ehkä tarkemmat muistikuvat puuttuvat, koska asunto oli aika ankea…Täältä lähdinkin “suureen maailmaan” Jyväskylään, jossa asetuin ensihätään viiden naisen soluasuntoon. Asuin myös hetken järven rannalla Puuppolassa pienessä kelohonkamökissä.  

Tästä eteenpäin olen muuttanut aikalailla työn perässä. Paitsi yhden kerran, kun muutimme talon vuoksi Perniöön. Kyseessä oli todella ihastuttava 1920- luvun pieni kartano maaseudulla. Ja kyllä, tunnustan, olenhan minä kerran muuttanut rakkauden vuoksi, tänne Tampereelle😍.

Paikkakunnat vaihtuivat työpaikkojen myötä ja olenkin asunut mm. Saarijärvellä, Laukaassa, Kankaanpäässä, Helsingin Jollaksessa, Sipoon Östersundomissa, Vantaalla, Perniössä ja Tampereella, jossa olen nyt viihtynyt yli kymmenen vuotta. 

Vietän nykyään aikaa myös kotiseudullani pohjoisessa. Tutuilla seuduilla Lapissa olen keskittynyt etenkin mökkikauppaan ja loma-asunto projekteihin. Perustin Heli Birgitta LKV sivutoimipisteen Kuusamoon, josta on helpompi hoitaa Lapin kohteita. Työn ohessa pääsen useammin rentoutumaan Lapin vaaramaisemiin ja nauttimaan luontoliikunnasta, johon  mahdollisuudet Kuusamossa, Ylläksellä, Posiolla ja Pyhällä ovat mahtavat ympäri vuoden.

mitä koti merkitsee sinulle, blogi.
HELI KIRJOITTAA ASUNTOKAUPPA, VINKIT

KIRJOITAN PARHAILLAAN LISÄÄ…

VINKKEJÄ TULOSSA PIAN. 

Partnership

Become Our Partner
Come Join Us

Quisque tincidunt, eros ac condimentum interdum, nisi lacus maximus arcu, imperdiet fringilla arcu ex quis nisi. Curabitur accumsan arcu diam, ut molestie diam facilisis vitae. Aliquam erat volutpat. In facilisis scelerisque orci, vel facilisis neque tempor at. Aliquam laoreet.

Jos olisin myymässä kotiani,
mitä haluaisin?

Olen myynyt useita omia asuntoja vuosien mittaan. Usein myös luottovälittäjäni on hoitanut asuntoni myynnin. Minulle tärkeintä välittäjässä on aktiivisuus ja asiantuntemus. Mikä sinulle?

Experience has its rewards.

Helppoa ja turvallista

Parempi hinta Nopeat kaupat

Onnistunut sijoitus

Valmiina hommiin